ارتقای کانون پیوند (ازدواج)
برگزاری جلسه اهمیت ترویج ازدواج آسان در بین جوانان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارتقای کانون پیوند (ازدواج) در ارائه مطالب خود به این مهم اشاره داشت که ازدواج، سبب آرامش و ایجاد احساس تکامل و مسئولیتپذیری در افراد میشود پس لازم است به این امر الهی بزرگ فکر کرد و احساس مسئولیت داشت تا جوانان بتوانند به راحتی ازدواج کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای ارتقاء کانون پیوند (ازدواج) دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، جلسهای روز چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 با حضور دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر کاظم رهنما مشاور اجرایی معاونت توسعه دانشگاه، دکتر عباس مزینانی مدیر رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، خانم فاطمه فرخیفر مسئول امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر محمدرضا قیومزاده معاون اجرایی معاونت بهداشت، دکتر نرجس توکلیکیا مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، ام البنین فیروز آبادی کارشناس مسئول سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، زهره سادات میرسعیدی کارشناس جوانی جمعیت، بهناز یعقوبی کارشناس جوانی جمعیت، در سالن جلسات غدیر این معاونت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر اولیایی منش، ضمن عرض خیر مقدم به بیان اهمیت ترویج ازدواج آسان در بین جوانان پرداخت و گفت: ازدواج، سبب آرامش و ایجاد احساس تکامل و مسئولیتپذیری در افراد میشود به همین دلیل باید به این امر الهی بزرگ فکر کرد و احساس مسئولیت داشت تا جوانان بتوانند به راحتی ازدواج کنند. وی همچنین افزود: وظیفه ما است که اسباب آن را برای جوانان فراهم؛ و راه را بر آنان تسهیل و هموار کنیم.
در ادامه دکتر رهنما، در خصوص اجرایی سازی و راهاندازی کانون تصریح کرد: این کانون با هدف ارتقای کیفیت زندگی خانوادگی و کاهش مشکلات اجتماعی و فرهنگی مرتبط با ازدواج و خانواده تشکیل خواهد شد و ما در این مسیر تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا بتوانیم با تشکیل این کانون افراد را برای تشکیل خانواده موفق و پایدار یاری کنیم.
سپس دکتر توکلیکیا گفت: ارتقای دفتر کانون پیوند نهاد مقام معظم رهبری یکی از مصوبات جلسات ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه بوده و امید است با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود در دانشگاه در این امر پر از خیر و برکت موفق شویم. وی در ادامه ارائه مطالب خود با اشاره به هفته ملی جمعیت در اردیبهشت با بیان روز شمار این هفته گفت: روز 28 اردیبهشت با عنوان " تشویق جوانان به ازدواج آسان و فرزندآوری با توجه ویژه به روستاها " نامگذاری شده و فرصت مناسبی جهت ارتقای کانون پیوند خواهد بود.
در ادامه جلسه دکتر مزینانی، اظهار داشت: جامعه مورد نظر این کانون متنوع خواهد بود و با گستره وسیعی از طیفهای اجتماعی مواجه خواهد بود به همین دلیل نیازمند داشتن نیروهای متخصص و حمایتگر در این زمینه است. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانی جمعیت فرمود: ایجاد مهدکودک و توسعه خوابگاههای متاهلی از دیگر اولویتهای ما در رفاه و سلامت کارکنان خواهد بود.
سپس فرخیفر، با شرح مختصری از فعالیتهای دفتر نهاد مقام معظم رهبری اظهار داشت: این کانون علاوه بر واسطهگری و مشاورههای تخصصی روانشناسی با برگزاری کارگاههای آموزشی قبل از ازدواج و بعد از ازدواج خواهد توانست جوانان را در این زمینه حمایت کند. در ادامه وی به بیان نیازهایی از جمله: تامین مکان مناسب، تجهیزات و نیروی مورد نیاز و ... اشاره کرد.
در ادامه دکتر قیومزاده، به اهمیت پرداخت تشویقی ازدواج و فرزندآوری به کارکنان بر اساس ماده ۲۰ قانون جوانی جمعیت و پیگیری اجرای آن اشاره کرد.
سپس دکتر ناصری، به اهمیت اجرای مصوبات ستاد مرکزی جوانی جمعیت دانشگاه و اهمیت و الویت موضوع ازدواج پرداخت.
در پایان جلسه، مصوباتی برای اجرا به تصویب رسید.
ارسال نظر